Tarieven

TARIEVEN

De kostprijs wordt hieronder weergegeven per les, maar u betaalt per trimester. Bij de start van elk trimester, wordt er een totaalprijs berekend, afhankelijk van het aantal lessen gedurende dat trimester.

Privéles

€ 17

/ les

De allereerste les wordt beschouwd als proefles, waarbij enkel die proefles wordt betaald. Indien u en/of uw kind het avontuur bij Vlotte Zwemmers wil voortzetten, betaalt u meteen voor het volledige trimester, voor de aanvang van volgende les.

De trimesters zijn:

Trimester 1: begin schooljaar – kerstvakantie
Trimester 2: Januari – paasvakantie
Trimester 3: Na paasvakantie – einde schooljaar

Op het einde van elk trimester is er een jokerles.
Elke ingeschreven zwemmer krijgt 1 joker en kan deze inzetten gedurende de lessenreeks omwille van afwezigheid. Indien de joker ingezet werd, kan deze ingehaald worden op het moment van de jokerles.

Het jokersysteem wordt gehanteerd om een gemiste zwemles later nog te kunnen inhalen.

Duoles

€ 14

/ les / kind
Een duoles wordt gegeven aan 2 kindjes van dezelfde leeftijdscategorie en hetzelfde zwemniveau. Wil je jouw kind graag met een vriendje/vriendinnetje of neefje/nichtje laten les volgen? Dan is het concept van een duoles ideaal. Bij een duoles ligt de focus niet alleen op de 1-1 relatie met de lesgever, maar ook op de interactie tussen beide zwemmertjes. Op die manier leren ze ook veel van elkaar. De eerste les wordt beschouwd als proefles, waarbij de lesgever gaat kijken of de zwemmers op hetzelfde niveau zitten of dat ze eerder baat hebben bij privélessen. Enkel die proefles wordt betaald. Indien u en/of uw kind het avontuur bij Vlotte Zwemmers wil voortzetten, betaalt u meteen voor het volledige trimester, voor de aanvang van volgende les.

De trimesters zijn:
Trimester 1: begin schooljaar – kerstvakantie
Trimester 2: Januari – paasvakantie
Trimester 3: Na paasvakantie – einde schooljaar

Op het einde van elk trimester is er een jokerles.
Elke ingeschreven zwemmer krijgt 1 joker en kan deze inzetten gedurende de lessenreeks omwille van afwezigheid. Indien de joker ingezet werd, kan deze ingehaald worden op het moment van de jokerles. Het jokersysteem wordt gehanteerd om een gemiste zwemles later nog te kunnen inhalen.
Schuiven naar boven